carucioare
recenzii obiective cu si despre carucioare

Istoria carucioarelor (partea a 2-a)
     media: 5.00 din 2 voturi

Daca pana atunci carucioarele pentru bebelusi nu erau pentru toata lumea, la inceputul anilor 1920, acestea au devenit accesibile pentru toate familiile. De asemenea, acestea au devenit mult mai sigure, fiind-le adaugate noi imbunatatir: roti mai mari, frane, brate mai sigure.

In 1965, Owen Maclaren, un inginer aeronautic, inspirat de plangerile facute de fiica sa la adressa unei calatorii din Anglia spre America, intr-un carucior foarte greu, a incercat sa gaseasca o solutie. Folosindu-si cunostintele despre avioane, Maclaren a proiectat un carucior pentru copii cu cadru de aluminiu si astfel a creat primul carucior adevarat cu umbrela. A fondat apoi compania Maclaren si si-a pus in vanzare noul model. Acesta a prins foarte repede la publicul larg si in curand, carucioarele au devenit mult mai usor de transportat si folosit, oriunde.

Din 1980, industria carucioarelor pentru copii a dezvoltat noi caracteristici, constructii mai sigure si mai multe accesorii.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare